"Sam rit morš dvignit,

pa ti vse rata.” Ali nekaj podobnega sem včeraj dobil pod nos v rahlo pikrem tonu. Ampak vsi vemo, da to ni res, ker je zdravje na prvem mestu. Seveda klišejev v popolnoma enakem stilu obstaja še neskončna količina, zato jih raje pustimo pri miru in se posvetimo temu, da se znova oglašam po dolgem času.
Ojla, klapa.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqinXuOQNJw[/youtube]
V zadnjem času se je zgodilo ogromno novih reči. Se pravi tri. Dve tretjini od teh sta nepomembni. Ena je odveč. Pa to.

  • V zelo kratkem času sem zamenjal tri avtomobile. No, tistega, rdečega, ki mi je zvesto služil dve leti, sem odpisal, se kakšen mesec vozil okrog z belim in na koncu raje presedlal na zeleno škatlico. Najpomembnejše pri temu je spoznanje, da italijani [1]pojma nimam, kako se to pravilno piše, ampak najbrž si večina naroda itak ne zasluži velike začetnice ne znajo izdelat [2]dobrega vozila in da miselnost “sej mogoče bo pa delu” enostavno ni vredna tveganja. No, konec koncev.. kaj italijanskega pa je dobrega? Še pica in testenine jim po mojih izkušnjah ne gredo od rok, kljub temu, da so v originalu bojda njihove.
  • Dokončno sem opustil brezupno miselnost o tem, da bom kdaj z diplomo potrjeni intelektualec, kar je v naši Kokoški tako ali tako nesmiselno (…in bo tako ostalo vsaj do dneva, ko se do takšnega naziva ne bo mogel povzpeti prav vsak, ki ima sposobnost pomnenja daljšo od osmih sekund). Sicer sem s to idejo pričel že pred kakšne pol leta, ampak mi je šele zdaj uspelo celoten načrt realizirat. And now you’re talking to a future engineer.

http://gohatke.kreativlabs.com/files/2011/11/tf2_engineer_by_cutekakashi.jpg

  • Večkrat koga vprašam koliko ljudi, sposobnih narediti celotno fakultetno izobraževanje v enem kosu, brez ponavljanja in menjanja programa,  ima v svojem krogu znancev. Rezultati so vedno smešno majhni, ali celo nični. Zdaj me pa zanima, če je to posledica visoko opevanega bolonjskega sistema, ali je bila situacija med študenti od nekdaj takšna?
  • Če se navežem na uvod… Življenje je po svoje lahko prav prijetno svinjsko. Sploh, če moraš vsak večer, tik pred spanjem, v glavi štirikrat ponovit načrt za jutrišnji dan in močno upati, da nisi česa pozabil. In sploh, če ti zmanjka trenutkov za samega sebe, za razmišljanje in za ostale velepomembne reči, ki naj bi držale človeka pri sebi, zdravega in z obema nogama na tleh.
  • Ampak še vedno verjamem, da pridejo časi, ko se človek malce umiri in se spet najde. Ne?

http://trinebl.files.wordpress.com/2011/03/migrene.jpg

  • Vsakič, ko pridem domov, na novo ugotovim kolikšna je v bistvu realnejša količina zvezd na nočnem nebu. Mislim, saj vem, da sem taisto stvar napisal že precejkrat, ampak presneto! Tista revščina, ki se jo navzgor vidi v Žabariji ni podobna ničemer. Sploh, če si lahko večino življenja sedel na travi in med zvokom čričkov gledal Rimsko cesto.
  • Po glavi se mi podi nešteto stvari, ampak jih itak ne znam ubesedit. Če vas kej zanima pa kr uprašte, a n.

p.s.
maia, si zdaj srečnejša? :mrgreen:

    References

    References
    1 pojma nimam, kako se to pravilno piše, ampak najbrž si večina naroda itak ne zasluži velike začetnice
    2 dobrega

    4 comments

    1. Ej, kar se tiče avtov… Lahko dobiš jajca, ki delajo brezhibno.. Tako kot moja petka, vredna 200€, pa še mehankarja imam zastonj 😛

      Seveda pa je treba upoštevat dejstvo, da sem jaz ženska :mrgreen:

      Sicer pa veliko uspeha na veleumni ideji o novem nazivu.

    2. Ej, klapa, se opravičujem, da ne odgovarjam na komentarje. Prvi dan odložim odgovor za kakšen dan, potem se mi zdi pa itak že prepozno, da karkoli odpišem. Ampak naj bo za zdaj. :mrgreen:

      @maia Na žalost sem imel življenje prepleteno s pretirano majhno količino blondink, zato ne morem izračunati deleža, ker nimam celote. Niste blondinke srečne že, če imate recimo nov lak za nohte, ki je enak kot stari lak, ampak je zanj umrlo več delfinov, ali nekaj podobnega?

      @Svoboda Če dela, niso jajca. Osnovno pravilo avtomobilzma za uboge študente. In hvala.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja