Slična zgodba #2/2

Mariborski navijači so tepci, Zoran Janković krade, chemtraili in teorija v zvezi z njimi zagotovo držijo, Elvis je še vedno živ in Marjana iz Idrije si je danes zjutraj preveč osladkala čaj, kar je rezultiralo v telefonskem klicu na številko njene kolegice, ki se žal ni oglasila. Zdaj, ko imam vašo pozornost…
Nadaljujem prejšnjo objavo slik s telefona, z zgodbami.
35.Absolutno se lahko reče, da so slovenske gradbene firme ena izmed največjih črnih lukenj, ki so v zadnjih letih požrle ogromno državnih financ. Itak, če pa ne zaposlujejo tako uspešnega inženirskega kadra, kot sva se izkazala, da sva s predragim kolegom nekega dolgočasnega popoldneva. [1]Jap, krajša proga za avtomobilčke iz kinderjajčka. Z lupingom, model! [2]Btw, you will never be pinky izolirtrak awesome!
36.Enkrat in nekoč sem se podal po svetu v iskanju tistega pravega znanja, resnice in primerne slike za ozadje telefona. Prepotoval sem našo Zemljo po dolgem in počez, brskal po najbolj oddaljenih gozdovih, spoznaval velemesta in vasi, ampak nisem našel ustrezne. Potem sva s kolegom [3]drugim, ne istim kot zgoraj sedela na čaju, ko sem mu omenil moj problem. Pograbil je telefon in slikal naključno škatlo za živila. Shinny.
37.Lahko bi rekel, da je tole smreko izdolbla žolna, ali detelj, ali katerakoli podobna žival, med iskanjem hrane, ampak si bom raje izmislil, da so luknje v bistvu ostanki granate iz druge svetovne vojne, ki je ubila dva lisjaka in enega zoprnega brenclja. [4]slava jim.
38.Za vse ljubitelje hitlerjanščine [5]Sakire all the way. je tukajle prijeten dialog iz nemškega učbenika. Ko smo ga morali prebrati, oziroma zaigrati v razredu se je dušenje s smehom začelo že pri prvi ponovitvi človekovega priimka. Le zakaj.
39.V merkatorju kupljena jajca smo enkrat našli v popolnoma nesprejemljivem stanju. Ko smo škatlo z vso vsebino odnesli nazaj v trgovino so bile prodajalke izredno navdušene nad zamenjavo za nepokvarjena jajca. Pohvale trgovski verigi in njenim zaposlenim.
40.Za prebivalce žabastih predelov države: Kje je posneta ta slika?
41.Kdor bi v teh težkih časih trdil, da finančne krize ni in da ne obstaja bi bil podoben majhnemu otroku, ki si zatisne oči in ušesa, ter prične proizvajati brbljave zvoke. Torej, trdim, da kriza še ni v dovolj velikem razmahu, ker sem pol leta delal v skladišču s kozmetiko, od koder smo v trgovine po Sloveniji pošiljali nesramno drage [6]že dobavna cena je bila žvižgajoče visoka parfume in ostalo nepotrebno packarijo za luksuzne finoče.
42.Človek nima veliko skupnega z zvermi, če pa te ob polnoči pograbi volčja lakota, ti ne ostane nič drugega, kot da se spremeniš v besnega roparja shramb. Tole je tisto, kar ponavadi nastane v takih primerih. (*odide na ropanje shrambe in blog nadaljuje kasneje.*)
(nadaljevanje kasneje, s polno posodo v naročju)
43.Kadar se v Ljubljani od praga doma sprehodim dvajset metrov v smeri proti jugovzhodu vidim betonsko ploščad, štiri socialistične bloke in velik napis grafit “Katančeva ploščad 4ever,” ali nekaj podobnega. Kadar taisto stvar prakticiram doma se srečam z malce drugačno podobo.
44.No, tale spada v kategorijo “When you see it..” Oziroma, “kdo prvi ugotovi, kaj je na sliki narobe?”
45.Tree, what are you doing? Tree, you’re not even familliar with short circut. Tree, Stahp! [7]Nom, nom, nom,nomhzzz… Torej neposlušna drevesa, pa to.
46.In kaj se zgodi z neposlušnimi drevesi
47.Eden izmed najlepših kotičkov, kamor se da zavleči tukaj pri nas. Škoda je le, da tukaj med svetovnimi vojnami nemci radi požigajo hiše….
48.Na prijeten pomladni dan sem se odpravil na kolo. Ptički so peli, regrat je razkazoval svoje nežne rumene cvetove, ravna cesta se je trla pod kolesi.. Kdo je zafrknu nastavitve kamere? Ja, jaz sem bil.
49.Ne bom besedičil… Tisti majhen obroček na verižici na sredini slike je očitno popolnoma dovolj, da imobilizira skoraj pol tone težko žival. Pametna bitja, ni da ni.
50.Me bo kdo tožil, če miroljubno sklepam, da je tale napis namenjen predvsem ameriškemu trgu? Mislim, resno?
51.Še eno izmed množic improviziranih ozadij za telefon. Zahvale avtorici.
52.Očitno bi se lahko za ugibanje kaj je na sliki odprl nov blog. Ampak naj bo še ena: kaj je to? [8]kdor je sliko ali predmet že videl naj bo tiho :P
53.Mlada zver je pretegnila tace in skočila s svojega varnega kotička, kjer je preživela nekaj ur od zadnjega ulova. Sprehodila se je okrog, ter hitro našla plen. Priprla je oči, se prihuljeno zvila k tlom in v nenadnem napadu planila nad nič hudega sluteče bitje, ter se zvila v njegovo [9]v temu primeru: njeno torbico.
54.Vem, da bom za tole moral požreti marsikatero opazko o šovinizmu, ampak si ne morem pomagati. Ženske pač ne znajo parkirati, evo.
55.Turški šampon za lase. Not much difference, but smells like kebab.
56.Tejle pravim: okno v moji sobi.
57.Včasih mi na kolesu postane dolgčas in si začnem na ritem vrtenja pedalov mrmrati kakšno pesem. Včasih pa zadeva leti... [10]tist spodi je povprečna
58.Neke noči je prijazen in popolnoma človeku popolnoma neškodljiv medved hodil po gozdu. Naletel je na travnik, ki je bil ograjen z žico električnega pastirja precejšnje moči, vendar ga to ni ustavilo, da ne bi nadaljeval svoje začrtane poti. Ni ga vodil nagon po plenu, ni ga vodil vonj po kateri njegovi ljubi hrani… ne. Sprehodil se je preko dveh žic preprosto… ker lahko.
59.Svojo prijaznost in pripravljenost na sodelovanje je potrdil še z majhnim darilom[11]ne klikat med prehranjevanjem. Ali pač, kaj me briga.
60.Le kakšno noč za tem je njegov manjši sorodnik samo pobožal žico in jo v pospešenem tempu ucvrl v smer, od koder je prišel. Za spominek je pustil samo tole.
61.Če naj bi kitajci v vicih za izbiro imen metali kante po stopnicah sklepam, da je dotično ime nastalo med zehanjem, kihanjem, ali pa kašljanjem?
62.Ne vem kaj je pičilo gospo, ki je vozila tale avto, ampak je na splošno med pravili za varno vožnjo parkiranje na znaku za prehod za pešce močno odsvetovano, če ne že kar prepovedano.
Evo, to bi bilo z moje strani vse. Kar se pa pametnejših zapisov tiče pa je v kratkem v planu polna luna, ki ponavadi vzbudi nekaj nespečnih delov možganov, v katerih se nahaja smisel za pisano besedo.

References

References
1 Jap, krajša proga za avtomobilčke iz kinderjajčka. Z lupingom, model!
2 Btw, you will never be pinky izolirtrak awesome!
3 drugim, ne istim kot zgoraj
4 slava jim.
5 Sakire all the way.
6 že dobavna cena je bila žvižgajoče visoka
7 Nom, nom, nom,nomhzzz…
8 kdor je sliko ali predmet že videl naj bo tiho :P
9 v temu primeru: njeno
10 tist spodi je povprečna
11 ne klikat med prehranjevanjem. Ali pač, kaj me briga.

18 comments

 1. @miran Tvoj odgovor je pravilen, ampak neuporaben. Kako že gre tisti vic o izgubljenem pilotu balona in sistemskemu programerju? :mrgreen:

  @m Odlično! Sem videl rezultate in moram reči, da so več kot zadovoljivi :mrgreen:

 2. Js bi tut ugibala s Sakirjevo odločitvijo. Tam na začetku bi lahko bil zelen znakec za Škodo? :mrgreen:
  Btw, a je to slučajno že omenjeni avto v prejšnjem zapisu: … za las zgrešim parkiran en dan star avto enega od sorodnikov …? xD

  Fotka 40: PST pri vojašnici v Mostah ^^

 3. @miran Nekaj takšnega :mrgreen:

  @Sakir Takšno navdušenje nad nemško kulturo, pa ne maraš njihovih avtomobilov, ki so na prvi pogled surovo in dolgočasno enaki, ne glede na model, starost, ali namen :mrgreen:

  @Urška Za 40 imaš prav, ampak je to uganila že naša draga Tina, vendar ne more napisati v komentar, ker je v Španiji 😛 Drugače pa ja, Škode so res podobne Audijem. Oba imata štiri kolesa in povezavo s podjetjem VW :mrgreen:

 4. Raman Pathak omg ne… xD

  40 so že usi napisal tko da ne bom pisal 😀
  Drgač pa dej še kako takšno objavo 😀 iz zanesljivih virov sem zvedel, da imaš materjala še več kot dovolj 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja