Near dead experience

Nah. V bistvu se hecam. Tak naslov je samo zato, ker iščem pozornost. [1]I’m just messin’, nigga :mrgreen: V bistvu bi moral to objavo poimenovati “Tok misli #5” ampak ne bom, ker… ne bom.
Počutim se golega. Resno. Pa ne zato, ker sem se pozabil obleči, ampak sem se v istem dnevu postrigel in obril. Oboje po grozansko dolgem času. Sedaj pa moja glava izgleda kot tresoč jajček na Veliko soboto, tik preden ga vržejo v krop. Pa koga briga, da je primerjava slaba kot zelenjava na ljubljanski Tržnici. Anyway, imel sem grdo izbiro: ostanem kot Bedanec in ohranim vse možnosti, da se oženim s kako medvedko, hkrati pa se vsako jutro borim s podivjanim lasiščem [2]ne “podivjanim” kot da steklo gleda in grize mimoidoče, ampak “podivjanim” kot da mi lasje štrlijo v vse smeri in “helmet hair” pričesko vsakič, ko pridem s kolesa. Druga možnost je bila [3]kdo bi verjel striženje in posledično velikonočno-jajčasta glava.
Ali je možno, da se iz spomladanske utrujenosti zbudiš v trenutku? Zadnjič sem namreč cel sončen popoldan premižal s polovičnim migrenskim napadom, zvečer pa se je nebu utrgalo. V tistih sekundah začetka težko pričakovane odrešilne nevihte se je zgodilo več reči: cimer je nehal peti pod tušem, po sredini bližnje ceste je po dežju tekel pijan model  [4]ne, ne mislim fotomodela in kričal v neznanem jeziku, [5]srbsko v meni pa se je odprlo razsvetljenje. Takoj sem bil poln energije, ki sem jo moral nekako porabiti. Zaradi slabega vremena so že iz prvega pogleda odpadle vse zunanje aktivnosti [6]razen, če bi hotel ponavljati za zgoraj omenjenim modelom zato sem se lotil domače naloge za programiranje. Adijo pomladanska utrujenost. V trenutku!!! [7]Na tem mestu naj omenim, da je celoten občutek trajal nekje slabe pol ure, ki jo je napolnjevalo besno udrihanje po tipkovnici, brcanje nogometne žoge v steno in tipkanje smsov, preden sem z … Continue reading
Kaj še? Aja, študentske žurke. [Vstavi poljubno mašilo] kdo se je spomnil česa tako glupega kot je enotedenska fešta v začetku izpitnega obdobja? Sicer bi to še lahko oprostil, tistemu fašističnemu [8]i’ve made a political joke imbecilu, ki se mu je zdela odlična ideja imeti zaključek Majskih iger med bloki, kjer živi tisoč študentov pa oprostim samo proti ustreznemu doplačilu. Že ob začetku prireditve [9]torej nekje med tonskimi vajami, ki so najtečnejša zvočna zadeva na svetu, takoj za glasbenimi remixi spletnih fenomenov sem jo odkuril v center. Žal pa se je ob moji vrnitvi zabava šele dobro začela. Mogoče bom izpadel kot popoln cepec, če rečem, da sem bil na prireditvi leta [10]ki se je odvijala takorekoč in dobesedno pod oknom stanovanja samo deset minut, vendar res nisem zamudil prav ničesar. Kolega, ki sem ga šel pozdravit sem iskal približno deset minut, kar je pri prehojeni razdalji okrog 30 metrov…recimo ogromno. Najbrž se vsi strinjamo, da stanje, drgnenje, zaletavanje in polivanje z alkoholom v grozanski gneči ni ravno eden izmed najbolj zabavnih študentskih dogodkov v letu. [11]No, mogoče se ne strinjamo ravno vsi, če sklepam glede na tistih nekaj tisoč prisotnih ljudi.
Lahko omenim, da se je točno tisto sredo, ko sem glumil ilegalnega prebežnika zaradi vojne [12]tonskih vaj nekaj pogumnih mladcev odločilo kar v živo preizkusiti staro računalniško igro Atomic Bomberman. Vsaj tako sem sklepal po njihovih uniformah in sledeh ožganin na tleh. Tukaj je utrinek, [13]oz. screenshot, ki sem ga uspel slikati:
http://www.shrani.si/f/1I/Pc/361xg7g9/dsc00922.jpg
EDIT: Kasneje sem izvedel, da je šlo za policijsko akcijo kontrole nad skupino navijačev iz Domžal, ki je iskala težave pod prešernim [14]ovim spomenikom. Vsem prizadetim na sliki se močno opravičujem.

References

References
1 I’m just messin’, nigga :mrgreen:
2 ne “podivjanim” kot da steklo gleda in grize mimoidoče, ampak “podivjanim” kot da mi lasje štrlijo v vse smeri
3 kdo bi verjel
4 ne, ne mislim fotomodela
5 srbsko
6 razen, če bi hotel ponavljati za zgoraj omenjenim modelom
7 Na tem mestu naj omenim, da je celoten občutek trajal nekje slabe pol ure, ki jo je napolnjevalo besno udrihanje po tipkovnici, brcanje nogometne žoge v steno in tipkanje smsov, preden sem z zadnjimi močmi prilezel do tuša in kot padli borec zaspal. Ne pod tušem.
8 i’ve made a political joke
9 torej nekje med tonskimi vajami, ki so najtečnejša zvočna zadeva na svetu, takoj za glasbenimi remixi spletnih fenomenov
10 ki se je odvijala takorekoč in dobesedno pod oknom stanovanja
11 No, mogoče se ne strinjamo ravno vsi, če sklepam glede na tistih nekaj tisoč prisotnih ljudi.
12 tonskih vaj
13 oz. screenshot
14 ovim

12 comments

 1. @nmohoric Niso bili domžalčani?
  @Sakir Preveč gledaš ameriške filme :mrgreen: Drugače se v brezglavo žuranje usmerjajo samo tisti študentje, ki so komaj dobro prišli iz domačih zaselkov v veliko mesto in so prvič v življenju brez kontrole staršev. Kaj sledi si predstavljaš 😆

 2. Nep so bili kar Dragonsi, ki so utišali štajerce, ki so si malo preveč dovoili z besedami kot so ubi žabara, in druge besede, ki če bi jih pisal bi vsebovale vsaj 5 zvezdic.

 3. Glede na to, da sem star že 69 let, v ljublani v vseh teh letih še nisem videl tako neproduktivnih študentskih žurk. Včasih smo šli in zapecal po dve bejbe |o tem, kaj je bilo potem, zdaj ne bi…|, danes pa se ga mladi samo nalivajo… :/

 4. Stari, sakir je itak čistokrvni američan, ber njegov on-going story. Jebeš žurke in jebeš študentarijo … ni je večje kurbarije, kot je naša študentarija, al kaj že prepevata the elephant & the fruit? Use pokozlan nasledn dan. Use skp postrelt … z zračkami usaj. Lepo, da je nekdo dobre volje in poln energije. Res lepo.

 5. @m Hvala, da si me predstavila kot psihopata 😆
  @Urška Pic, or it didn’t happened :mrgreen:
  @Snowblind Za strelanje bi porabil ogromno ogromno število metkov. Odpade. Ma resno je šla ta amerikanizacija že čisto predaleč. Hvala za idejo za naslednji blog, you whining bastard :mrgreen:

 6. Hahaha. Snowblind tale tvoja izjava je pa mal fail.
  @ NF, naslednjič uporab razstrelivo, je bolj učinkovito pr večji množici, kot metki. K začnejo bežat, jih nikakor ne moreš zadet. :mrgreen:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja