Težka intelektualna

Whazzzzzaaaappp… [1]Tukajle najbrž ne bi smelo biti toliko Pjev. Pritožbe sprejemam preko nakazila 10EUR na moj tekoči račun.
http://members.chello.nl/rwestdor/13mar2006/image/wazzup.jpg
Mogoče koga zanima zakaj letos tako malo pišem. Ampak, ker bi lahko isto vprašanje zastavili prav vsem blogerjem, kateri smo še en krog okoli Sonca nazaj zasuvali Blogos z bolj, ali manj srednje kvalitetnimi prispevki, se ne bom ubadal z odgovorom. Ali pač: časa imam nekje toliko, kot blagajničarka v mercatorju za tisti čik ob dnevih, ko imajo penzionisti popust. Nekaj takšnega. In še užaljen sem, ker ni nihče rekel, da pogreša moje pisanje. :mrgreen:
Kaj se je torej novega zgodilo? Jesen je udarila nad Ljubljano kot prdec severnega medveda. [2]Ker prdci severnega medveda ne obstajajo. Vsaj videl ga ni še nihče. Get it? Vsaj tako se da sklepati po količini odpadlega listja tamle, ob drevoredu in na mojem avtu. Em, če smo že pri tisti beli škatlici: a ga kdo kupi? Edini dosedanji odziv na oglas na internetu je bil od bolgarca, domnevno Nikolaia, ki gre nekako tako: “150 EURO MIJE DA ALI NE FROM BULGARIA.” Vseeno… najbrž sem si sam kriv, da avta ne bom prodal, ker bi seveda rad, da me kupec opehari v slovenščini. [3]Do I ask for a lot?
Ker ga naša zvezda rekordno kuri (kot narkoman žlico), se na Barju in v širši betonski okolici producira vročina, primerna za peko sladkih in drugih dobrot. Za razliko od nekaterih moje pekovske sposobnosti ne dosegajo zadovoljive veličine, zato le s težavo sprejemam puhteč zrak, ki mi plane nekam v brke, kar pa je pred kratkim rezultiralo v temu, da sem si omislil novega cimra. Po treh letih rednega zaklinjanja, da ga grem iskat, mi je končno uspelo. Meet Boško:
http://ubuntuone.com/2rRmJsotBdMychc83NKByW
In življenje je lepše.
Mjjghhjaa. Kaj sploh delam v Žabariji, če imam stalno prebivališče nekje bolj na hladnem? Hja, točno to: delam. In to na šihtu, za katerega bi še pred enim letom rekel, da ga ne bi vzel niti pod težkimi pogoji. Potem pa človeka prime denarna stiska in (žalostno je, da je to pogoj) pomanjkanje vez in poznanstev.
Aham, če že prostituiram svojo lastnino: [4]seveda grem stavit, da se to na blogu ne obnese preveč v uporabo ponujam študenta za študentsko delo računalniškega tipa. Delal bi praktično vse, kar zahteva malce več mišljenja in kreativnosti od povprečnega služenja evrov na [vstavi poljubno dolgočasno in enolično študentsko delo], recimo. Preden mi crkne še tista pikica ustvarjalnosti, ki jo še uspevam vzdrževati. Pozna kdo koga, ki potrebuje enega mirnega in poštenega tepca za sodelavca, a? A?  [5]A?
Uglavnem, klapa: kdo naslednji napiše kaj se dogaja? :mrgreen:

References

References
1 Tukajle najbrž ne bi smelo biti toliko Pjev. Pritožbe sprejemam preko nakazila 10EUR na moj tekoči račun.
2 Ker prdci severnega medveda ne obstajajo. Vsaj videl ga ni še nihče. Get it?
3 Do I ask for a lot?
4 seveda grem stavit, da se to na blogu ne obnese preveč
5 A?

14 comments

 1. Dobr da si zadevo zreduciru na blogos… sem te mel namen nekam zbrcat v predhodnji vrstici. :mrgreen:

  Slab računalničar, da moreš za hlajenje kupovat ventilatorje, med tem ko se nekateri hladimo z računalniškimi že par let. 😎 Sorry to blow your job advertisement. 😉

  Drgač pa če maš kej poslovne žilce se lahko kdaj zmenmo za kako poslovno sodelovanje. 🙂

 2. @nmohoric Pozabil si na avto. Še avto bi odpeljal.

  @Sakir Ne, sej je res. Tebe je izključno za pohvalit, kar se pisanja tiče. Nisi nehu niti za moment.

  A veš, da se doma ravno tako, kot ti, hladim z ventilatorjem napajalnika? Ampak v temule socialističnemu bloku, ki se zadnje časa obnaša kot povprečna pečica, se potrebuje kaj večjega in močnejšega, da kaj zaleže.

  Poslovna žilica mi pa ne utripa ravno. Sem preveč introvert in premalo nepošten. :mrgreen: (Sploh pa tvoji posli zvenijo dokaj…sumljivo. :mrgreen: )

 3. Sam kaj k ste vsi ostali skor zginl z radarja… vsaj večina. :mrgreen:

  Prekletstvo betona, k se segreje, ga najebeš. Nč bat, deliva pekel. 😀

  Ah, nad čemerkoli illegal že davno obupu. Preveč konkurence. :mrgreen:

 4. Ne vem kam se je pobral folk. Pomoje so šli delat za kakšno humanitarno organizacijo v afriko, ali kam že gredo propadli blogerji?

  Upam, da imaš vsaj stanovanje primerne velikosti. Če si tuki kosilo kuham mi še celo noč po tistem kuhalna plošča greje kopalnico.

  Sej ni čudno, da imaš občasno rage zapise, če se baviš z legalno birokracijo. Good luck. :mrgreen:

 5. Govoriva o razmeroma pametnih ljudeh… kdo bo pa po taki vročini lazu v še večjo vročino v afriko? Pameten že ne. :mrgreen:

  Kuhalna 😯 plošča? 😯
  A ne bi raj za kuhanje posodo nesu v avto za par minut? Učink bo isti. 😆

  Nope, do tja še prišel nisem… še iščem pot do tja. 😳 Ko bom enkrat tam, boste vedl ker bojo bloge ukinl zarad mojih zapisov. 🙄

 6. Got your point. Ampak potem mi zmanjka racionalnih razlag, kam so pobegnil vsi. :mrgreen:

  Ma, ja. Al pa če kar jem zmrznjene reči. Itak bolj paše v temu peklu, kot prevreto juho, res.

  Ampak sej se zdiš primeren za biznismena. Vsaj sposoben izgledaš. Ima, da ti rata.

 7. Am, preveč noobi in premal geeki, da bi v tej vročini laufal osbne pečke v obliki računalnika. Če nebi mel VSE gor ga še sam nebi pržigu. :mrgreen:

  Sadje, sendviči, sadje, voda, voda, sadje, pa vsak drug dan neki kuhanga. 😀

  To povej našim birokratom in kvazi podjetnikom. 😀 Ima da se zaradi…

 8. Uf, blog … Ja, to tudi še obstaja nekje, v nekem zaprašenem in pozabljenem kotu …

  Kdo pravi, da nihče ne pogreša tvojega pisanja, četudi tega ne izreče naglas (oz. v tem primeru napiše in objavi)? :mrgreen:

 9. @Sakir Pa ne, da imaš tud ti HPja? :mrgreen:

  @nalivka NALIVKA! Tebe in tvoje poigravanje z besedami tudi malce pogrešamo, veš? Zdaj, med počitnicami, bi sploh lahko kje srečala kakšno inspiracijo. :mrgreen:

 10. Ne boš verjel, ampak tudi jaz sem zgolj denarja potrebna študentka, ki si proste trenutke namesto s prijetnim početjem zapolnjuje s takim in drugačnim delom, ostanek časa pa zaradi izčrpanosti preživlja dokaj neproduktivno. Tista sled črk, ki pa jih že puščam za sabo, pa ni vedno primerna za javno objavo iz takih in drugačnih razlogov.
  Ampak, naj ti bo, neka malenkost bi se zdajle znala znajti nekje med prahom in pozabo 😉 Da ti misli odnese v kraje, kjer ni plagiatorjev.

 11. Tvoja napoved v zadnji povedi je bila primerna in pravilna. In držala si besedo. Primernost in poštenost: dve stvari, ki bi jih bilo potrebno spoštovati. Če boš v duhu kakšnega bolj spočitega dneva našla še kakšno prašno objavo, pa jo le očisti in izrezljaj do konca, prosim. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja