Solušn tu d problem

Počasi bo že čas, da se spet kaj oglasim, vem.
Itak imam preveč prostih trenutkov, ker že kakšen teden uspešno ležim v postelji in ob vsakem večjem premiku pokašljujem. Moram priznat, da mi gre vsaj to ekstra odlično.
http://files.myopera.com/JanetB/albums/1863181/Blarg%20I%27m%20Dying.jpeg
No, glede na to, da imam ogromno priložnosti za razmišljanje, refleksije in spraševanje vesti, lahko naštejem nekaj nepovezanih dejstev in misli, ki so najbrž vredne zlata, vendar se tega nihče ne zaveda. [1]Zlato bom vseeno dobil, ker planiram ugrabiti leprekona, pa to. Ne nikomur povedat, seveda.

  • Že vnaprej se pripravljam na sončne dni v Žabariji. Tale majhna količina sonca je do sedaj že pokazala, da se lahko betonske stene tistih socialističnih blokov čez dan dovolj segrejejo, da se ponoči ne moreš stisnit k ničemur hladnemu.
  • Ne vem, če se tega zavedate, ampak polna luna izredno slabo vpliva na delovanje možganov ljudi. Vožnja skozi BTC se je takrat zdela, kot potovanje skozi Mehiko, z dogodki kot je recimo vožnja dveh avtomobilov vzporedno po enopasovnem krožišču, skakanjem pešcev na cesto in prekomernim številom blondink za volanom. [2]Seveda ne za istim volanom. Čeprav bi to pojasnilo..marsikaj.
  • Ah, blondinke za volanom. Če smo že pri temu… Mogoče kdo potrebuje hobi? Priporočam stanje na zastonj parkirišču pred FDVjem in opazovanje parkirnih navad tamkajšnje favne. Smeh je zagotovljen, če pa se po kakšnem čudežu na youtube znajde posnetek naključnega peroksidno usmerjenega dekleta v svojem MiniCooperju, ki 10 minut ponavlja isti manever zaletavanja v avtomobil pred sabo in nato v avtomobil za sabo…no, bomo vsi izredno veseli. [3]Razen seveda ponosni lastnici peugeota in smarta.. ali kateri avtomobili se že ponavadi znajdejo tam..

http://www.autoalerts.com/wp-content/uploads/2008/06/blonde-on-cell-phone-while-driving-in-car.jpg

  • Ko sem bil mulc, sem v dar dobil Rubikovo kocko. Z izvijačem sem jo razdrl, jo sestavil skupaj po barvah in jo praktično plastificiral z enormno količino selotejpa. In tole nekako opiše moje celotno življenje in osebnost.
  • Rubikove kocke še zdaj ne znam razrešit.
  • Em, mogoče tega še nisem omenjal, vendar sem pred kratkim poiskal novo študentsko zaposlitev. Na prvi dan so mi v dobri veri podarili mini priročnik za zaposlene, ki je do zadnje črke natipkan v ComicSans. Upam, da se ne bodo čudili, če ne bom nikoli poznal niti ene alineje iz tistega priročnika.
  • Našel komedijanta, ki je zdaj na moji top lestvici. Dylan Moran. Cinik, Irec in tepec – kaj si naj človek želi boljšega. “That’s not prejudice, that’s observation!”
  • Pomladanska fluorescentno zelena barva mi ni všeč. Narava je lepa zato, ker je naravna, ne pa da gozd izgleda kot ulica v Las Vegasu in te ob pogledu nanj pečejo oči. Res pa je, da medvedi (z drugimi besedami – ženske iz kočevja, ki so se pozabile obriti po hrbtu) najbrž v takem okolju izgledajo veliko bolj prijetno in željno zabave. [4]Good for them bears.
  • http://imgur.com/ Če je Reddit prva stran interneta, je to zagotovo druga. Cats! Lots and lots of cats! Sampovem.
  • Pod oknom se je znašel en gromozanski trampolin. Vse v redu in prav, ampak res ne bi pričakoval želje po tej pošasti od osebe, ki je pogledala ogromno videosmešnic. Mislim, je kdo kdaj gledal posnetek s trampolinom, kjer se nihče ne poškoduje?  [5]Pustimo razne cirkuse, oni so plačani, da se ne razbijejo.
  • [nekaj o vremenu in pomanjkanju idej in podobnih rečeh, ki nikogar ne zanimajo]

Here, have a picture:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxwjvmCY561r9mnvfo1_500.jpg

References

References
1 Zlato bom vseeno dobil, ker planiram ugrabiti leprekona, pa to. Ne nikomur povedat, seveda.
2 Seveda ne za istim volanom. Čeprav bi to pojasnilo..marsikaj.
3 Razen seveda ponosni lastnici peugeota in smarta.. ali kateri avtomobili se že ponavadi znajdejo tam..
4 Good for them bears.
5 Pustimo razne cirkuse, oni so plačani, da se ne razbijejo.

13 comments

  1. Za tretjo alinejo si zaslužiš nagrado… za dober opis! In če bi bla vsaj še slika z dogodka, lahko celo pulitzerjevo za raziskovalno novinarstvo.

    Če maš še kej podobnga na zalogi, posnem stand up… bomo rekl, da te je napadu kočevski medved, pa da smo verjetno slišal motorke… če se bo kdo spotaknu ob tvoj videz. :mrgreen:

  2. @Chem Odgovor na prvo vprašanje je neznan. :mrgreen: Če bi kopiral, bi pisal o ribah, diplomi in današnjem kosilu. Oprosti, ampak sem veliko bolj dolgočasen od tega. :mrgreen:

    @Sakir Bom en dan tja nesel ribiški trinožnik in kamero, pa da vidimo kaj nastane.

    Hočeš rečt, da lahko s pomočjo motorke moj obraz postane še toliko lepši? :mrgreen:

  3. Sem vedu, da boš najdu rešitev tut za to. Paje le mal družboslovca v teb, k tkole opazuješ družbo okrog sebe in najdeš take cvetke. 😉

    Ne, samo potem boš imel izgovor. :mrgreen:

  4. @Sakir [namerno ignorira prvi odstavek] Ej, ampak sploh ni slaba ideja. Do zdaj sem se vedno moral izgovarjat na prednike iz Černobila.

    @Chem I c what u did there. :mrgreen:

  5. Haha, top šit 😀 Vem, ponavljam se kot papiga. Ampak me dejansko nič več ne mora presenetiti kar se tiče prometa. In potem je blazno smešno, ko se vsi takole pizdite čez neko čist whatever situacijo 😀 Mogoče sem pa zato lahko za volanom finally? :mrgreen:

    Čestitam za novo službo, pa srečno z njo. (upam, da imajo ljudje kaj več soli v glavi kot v prejšnji 😛 )

  6. Oh ja kočevarke in medvedi 😀 Jap ena in ista stvar bi rekel človek 😀 In potem se ti ljudje smejejo, ko rečeš, da si na rožniku videl medveda.. ali pa na gradu..
    Sicer pa čas je da začneš snemati ta bistroumna dekleta pri parkiranju 😀

  7. Nov job, wau. Kdo se te je usmilil? 😛

    Rubikove kocke sploh niso zato, da jih zlagaš, ampak da se učiš prepoznavanja barv kot otrok. Če mene vprašaš …

  8. Ja, ja to kar gospod razlaga je čisto normalen običaj v Indiji 🙂 Če sem se jaz peljala na strehi večino poti in mi je policija ter vojska veselo mahala.. Ja, smo v Sloveniji še relativno okej :mrgreen:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja