Vejkejšn

Že kakšen teden vode je preteklo odkar se je na naši fakulteti zaključilo izpitno obdobje in sem pred predavalnico v tisti temni kleti dočakal profesorjeve besede:”No, neki je kr šlo, ampak bi blo lahko boljš…” tik za tem, ko mi je utrip skoraj ugasnil in tik preden mi je v roke porinil odpisan izpit s svetlečim, velikim “85%” nakracanem na robu. Radost in sreča.
Očitno mora biti na svetu vse v ravnotežju in če je ena ljubljančanka, ki ponesreči piše tudi odličen blog, pred kratkim razprla krila, zakrilca in ostale perutninske dele, ter odfrčala v Španijo, je od tam v naše glavno mesto [1]natančneje v naš študentski dom, še natančneje pa v naše stanovanje priropotal en španec, ki nosi ekstra nenavadno ime. (namig) Kljub temu, da mu je angleščina več ali manj španska vas (pun intended),  je poba čisto v redu in se z njim da živet. Vsaj v primerjavi z enim turkom, ki je na začetku poletja na taisti postelji predišal en mesec… [2]long story
Kakorkoli, po drugi polovici poletja, ki je bila namenjena izključno ukvarjanju s samim seboj in svojimi problemi je očitno nastopil čas za beta testiranje obnovljene verzije sebe. V bistvu v tem sploh ne more priti do težav, če se nameniš to opravljati s pravimi ljudmi, ki imajo razumevanje in potrpežljivost na dovolj visokem nivoju. V okviru tega duha in pristne radovednosti [3]lahko tudi detektivskega duha, če vam je ljubše.. sem imel čast v živo spoznati še dva blogerja, kar pomeni, da seznam le-teh šteje zdaj okrog 9 oseb. Same prijetne osebe, res… Ostali še pridete na vrsto, brez skrbi, samo počakajte, da vas razkrinkam :mrgreen:
Odkar sem osvobojen primeža izpitov in učenja se ne lotevam večjih projektov. Naredil sem izletek, ali pa dva, nekaj dni preživel doma, nekaj dni v Ljubljani… Spoznal osebo, ki mi je obrnila svet na glavo… Ostalo je pa izi. Kaj si lahko človek še želi za ta prosta dva tedna, ki si jih lahko privošči? 🙂
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqSnqyjBylI[/youtube]

References

References
1 natančneje v naš študentski dom, še natančneje pa v naše stanovanje
2 long story
3 lahko tudi detektivskega duha, če vam je ljubše..

37 comments

 1. Prijazni podnevi, spammerji ponoči? :mrgreen: Opasno. Kdaj gremo na vodo/sok/žlahtno kapljico, Chem? 😛

  Še česa bolj preprostega ne razume, oziroma prične med razlago nečesa enostavnega v angleščini izgledati nekako takole..

 2. Jah bravo za izpit, letnik in ostale, khm dodatne dejavnosti. :mrgreen:

  A dej no, zdej bom pa še komplimente dobivu? Pa tok časa sem se trudu postavlat famo o psihopatskem, hladnokrvnem posebnežu okrog sebe. 😀

 3. Hvala, Sakire. Kot vedno, v svojem posebno prijaznem in nezbadljivem tonu :mrgreen:

  Če ne bi napisal tegale komentarja internetna srenja itak ne bi vedela, da sem hvalil tudi tebe. Ampak ok, še vedno se da vse rešit… V naslednjem blogu lahko razširjam kakšne bolj badass govorice o tebi, ni panike :mrgreen:

 4. Can’t help myself, my charming personality… 😀

  Al pa počakaš, sej tko razmišlam da bi tokrat koga povabu s sabo na Rudnik. 😉
  Tist potem niti ne bojo več samo govorice… redki so pozabil prizor mene s strelnim orožjem v roki. :mrgreen:

 5. @Medea Sirijusli, ja. Lahko si predstavljaš obraze ljudi, ko se jim ubožec predstavi :mrgreen:

  @Chemfusion No, povej tvoji riti naj ob naslednjem potovanju proti glavnemu mestu to napiše na katerega od komunikacijskih kanalov. Če boš priden mogoče celo ne privlečem zverin….em…boljše polovice s sabo :mrgreen:

 6. Ne ne ne ne ne … protestiram! Do 12. februarja se nimate kej dobivat, ja? Ja! 😀

  Prosim … hvala 😛

  Aja, in pazi to: Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 7. Zakaj bi kdo otroku dal tako ime … To je tako, kot da bi pri nas deklici dali ime Potica. Sicer pa ob vseh Šajanah, to sploh ne bi bilo tako zelo neprimerno …

 8. Neč pridem do tebe v študenta, bom jaz prinesel koruzn čips, bomo mau v načota pomakal… nep ni se slišal dobro 😀 Drgač pa lej vidim da imaš sme slatke skrbi 😀

 9. @Medea Ni čisto tako, ker so nachosi mehiška hrana. Naš ekvivalent bi bil torej…hm? Burek?

  @Sakir Morilski pohod po rudniku se ne sliši ravno kot nekaj, kar bi se znašlo na mojem dnevnem urniku. Plus, moja pojava bi težko spadala v kategorijo zastraševalnega wingmana :mrgreen:

  @nmohoric So wrong 🙁 Ne me tepst, ampak res je :mgreen:

  @maia Res? Torej, ugodno prodam španca :mrgreen:

 10. @Medea Misliš, da bo jezen, če ga kličem “Burek?” 😛

  @Chem C’mon. Bodi čisto pri miru in čimbolj plitvo dihaj, mislim, da naju opazuje :mrgreen:

  @Sakir Tole se pa sliši vabljivo in zanimivo. Sicer je že sama misel na to, da je človek v strelnem dometu oboroženega Sakira malce strašljiva, ampak je to ta zabavni del, ne? :mrgreen:

  @maia Ma plačam ti, da ga odpelješ :mrgreen:

  @Svoboda Najbrž je res malce zlobna. Ne smem nič rečt, da me ne požre :mrgreen:

 11. @tina Kako pa ti je potem uspelo stisniti komentar skozi? (oprosti, ker ga nisem odobril, sploh nisem vedel, da je kakšen v moderaciji). Sicer pa si sama kriva, da si nam pobegnila :mrgreen:

  @Svoboda Kljub temu poskušam rešiti vsak košček cele kože, ki ga še imam 😛

  @Medea Bom. Ampak ne vem, če se mi da potem njemu razlagat, kaj sem mislil s tem :mgreen:

  @maia 20 centov za trud 😛

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja