Smetje #1: video

V dolgem obdobju uporabe istega brskalnika [1]Firefox ftw se človeku, ki življenje živi po logiki “čez sedem let vse prav pride” med zaznamki lahko nabere kar lepo število povezav, ki tam veselo čakajo svojo digitalno smrt. Da tiste najbolj zanimive vsaj malce počastim bom napisal dve ali tri objave v katerih jih bom delil s s svetom.
Pa začnimo z videom, naslednjič pridejo slike, nato pa še kakšna random mešanica zanimivih linkov. Vrstni red bo najbrž kronološki, tako, kot sem povezave shranjeval. Ne zamerit, če so nekatere že milijonkrat videne, ali pa jim od starosti na glavi predejo mreže pajki. Ok? Ok.

 1. The End Of The World – flash video, ki na zanimiv, predvsem pa na smešen način opisuje apokaliptične razmere na Zemlji.
 2. She Blocked Me – Geek parodija neke pesmi, [2]katere naslova se nikakor ne morem spomniti ki opisuje tisto, česar smo se nekoč v času MSN-ja vsi bali…
 3. Electric Bear – Mali ameriški medo se odloči splezati na električni drog, vendar ga tam čaka malce več, kot le ptičji iztrebki…
 4. Mazda 787B – Zvok motorja Mazde, izdelane za dirke tipa LeMans. Komu njen Wanklov motor ne požene mravljincev po hrbtu?
 5. How To Spot a Fascist Regime – Flash, ki govori o primerjavi Združenih Držav Amerike z minulimi fašističnimi režimi. Think about it.
 6. How to Fight a Bear – Odlična navodila kako ravnati v primeru spopada z medvedom.
 7. Zombie Kid Likes Turtles – Klasika. Kdor še ni videl našemljenega dečka, ki se ponorčuje iz novinarke najbrž živi nekje v Severni Koreji.
 8. twin turbo pt cruiser power shifting drive it like – En precej normalen model nam pokaže kaj vse zmore njegov avto. Če se kdo spozna na učinke drog lahko pove, na kateri je bil možakar v videu?
 9. Minesweeper: The Movie –  Ena izmed Colleghumor uspešnic, iz stare Windows igre Minolovec naredijo film.
 10. pikes peak uphill drifting – Ena izmed najbolj divjih voženj z rally avtom na slavni Pikes Peak. V temu posnetku Ari postavi rekord, ki ni bil nikoli podrt. [3]namenoma linkano na 1:00 minuto videa, ker se tam šele dobro začne
 11. Dave Watson at Tour – V duhu rahlih konfliktov med cestnimi in gorskimi kolesarji se je Dave s svojim freeride kolesom vrgel preko vodilne skupine na Touru.
 12. RedBull Metro Ride – RedBull vedno razveseljuje z domiselnimi tekmovanji. Tokrat bo to downhill skozi podzemno železnico.
 13. Danny MacAskill: Way Back Home – Kdo še ni videl enega izmed najboljših trial kolesarjev na svetu, ki je s svojim videom obnorel svet?
 14. Jordan B and Stephen Mathews – Eden izmed estetsko krasnejših naglavnih freeride posnetkov.
 15. Nič. To bo to. Brez repa, brez glave.

twin turbo pt cruiser power shifting drive it like

References

References
1 Firefox ftw
2 katere naslova se nikakor ne morem spomniti
3 namenoma linkano na 1:00 minuto videa, ker se tam šele dobro začne

3 comments

  1. Preglej seznam.
  2. Poznam samo 9. in 1. točko. Topšit zadevi.
  3. Se zamislim, nad svojim poznavanjem internetsa.
  4. Naklikam linke in razgibam svoje smejalne mišice.
  5. Pogledam na uro in skoraj padem s stola.

  :mrgreen:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja