Včasih…

imaš glavo polno misli, ki kar čakajo, da eksplodirajo v vokalne organe. Včasih se moraš za kakršnekoli uporabne elektronske povezave v možganih malce, ali pa kar precej potruditi…. Obstajajo pa tudi dnevi, ko v pol ležečem-pol sedečem položaju medlo buljiš v strop in se čudiš na kolikšno stopnjo minimalnih možganskih aktivnosti se lahko spravi tisti neokusni vodeni organ skrit pod lasnimi koreninami.
Tak je lajf.
Brez krilate energijske pijače, ki so jo pred kratkim dostavili dve prestrašeni in premraženi deklini, plačani po najbrž zavidljivih 5,5€ na uro, bi bil še vedno v stanju kupa nesreče [1]Brez nesreče. In kupa. s prenizkim krvnim pritiskom in ma-briga-me odnosom do večjih in manjših vplivov okolja. Torej, HURA za zastonj promocijske piksne redbula!
Včasih je lepo zavidat tistim, ki imajo tistočpetsto talentov in interesov, ki jih redno udejanjajo poleg svojih nujnih obveznosti, le te pa pospravljajo kot lačen medved mrhovino po sto dneh [2]dnevih? zimskega spanja.
Včasih je lepo pomisliti, kolikšne količine skrbi se znebiš, če potrebuješ obe roki za sprotne opravke.
Tko.
Gremo na luft, v meglo, mešat ljubljanski smogzrak.

References

References
1 Brez nesreče. In kupa.
2 dnevih?

7 comments

  1. @Marko @nmohoric Ja.

    @Sakir Fouš bi mi bil, da sem kreten? Najsss….

    @Prome Prijazni deklini sta potrkali na duri in nam ponudili prijetno čašo življenja. Seveda kot kavalirji ponudb dveh smejočih deklet zagotovo nismo zavrnili. In očitno je tvoj golobji sel veliko prepočasen….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja