Parodije na nek(e)(aj) bloge(rje)(v)

Upam, da osebe omenjene v naslednjih nekaj odstavkih ne bodo zamerile. Preizkusil sem se v parodiranju blogov, ki jih največ prebiram. [1]Tistih, ki jih ne berem najbrž ne bi zadel. Res. V bistvu ne vem, če je “parodija” pravi izraz, ker sem veliko bolj hotel ujeti slog vsakega od napisanih. Kako dobro mi je to uspelo, ocenite sami:
Prome na iProme blogu

…Kljub temu, da večina nerada prisluhne razbijanju kozarcev so v komaj kaj znanem bendu Glass Breakers že po dveh skladbah “Poč’ ga!” in “Steklo na glav’ ” uspešno razživeli zbrano množico. Tudi, ko so prišli do svojih počasnejših balad iz novega albuma Steklenica je publika navdušena ostajala na nogah in silila na sicer nerodno postavljen prireditveni oder. Drugače odličen zaključek koncerta je zmotila čistilka, ki je pričela pometati razbito glaževino…
nmohoric in njegov Kracalnik
…ki se ohranjajo že od za časa naših babic. Ko smo z družino pojedli kosilo polno različnih dobrot od polžev, do pohanih marelic smo se odpravili peš na bližni hrib. Počasi smo postopali ker je babica že stara in po dolgem času končno prišli do razgledne točke na kateri stoji tudi koča. Čeprav smo se prej najedli babičine odlične kuhinje smo bil lačni kot volkovi. V koči kjer se nahaja tudi gostilna smo se posedli po klopeh in naročili hrano. Z očetom sva jedla jagenjčka za podpeko, saj ga obožujeva, ostali so naročili marinirane ostrige, ki so dišale po ženskem stranišču in jih niso pojedli, denarja pa nam v tisti koči [2]ne bom pisal katera je ker jim pač ne bom delal reklame niso vrnili. Žal nam je bilo, da smo tako dolgo peš pot opravili zaman….


Fetalij na Fetalij W. Tyschew
…odkar se nisem oglasil se je zgodilo ogromno reči. Na wc-ju sem nekajkrat zadel školjko in pogovarjal sem se z Natalijo Verboten. Ali vsaj osebo, ki je spominjala na Natalijo Verboten. V bistvu sem bil tako nažgan, da sploh nisem opazil, da je ženska imela brke in so mi to zjutraj omenili šele kolegi. Tisto jutro je bilo predvsem zabavno, ker sem poskušal ugotoviti kam so izginili evri, ki sem jih zvečer pospravil v žep z dobrim namenom, da naslednji dan plačam položnice. Če bom naslednji mesec na Nokio nedosegljiv se zahvalite sodelavki, ki zna na nasmešek dobiti rundo….
Mihael na Mišel’s life
…Haha danes sva z Anjo odšla na otvoritev novega Starbucksa. Tam je bila tudi družina s petimi otroci, ki so razgrajali po terasi. Eden od njih je prevrnu posodo z rožo nakar mi je pršlo na misel, da ful ni logičn da rože dajejo v tok velke lonce, če itak zrastejo ven iz zemlje, tisto kar ostane notr je pa velik manjše….
Snowblind kot Pilot
…Dasiravno je Jeseniško mesto precej neprimerno za tauhanje sem se tja odpravil z vso bojno opremo. Samo, da jih prestrašim, sprance. Cela tista zagamana vas se mi je zamerila ob prejšnjem obisku, ko sva se zob za zob spopadla z bakico, ki jo je očitno dajala revma od ene od vročinskih neviht. Neprilagojenka delikventna. [3]dejanska besedna zveza uporabljena na omenjenem blogu Nazadnje sem iz zraka gledal tiste njihove dimnike in zagačene tovarne, v katerih najbrž kujejo denar in ga z zlobnimi nasmeški pošiljajo v našo kvazi umetniško prestolnico, kjer imajo iz tega inflacijo. Tudi od vrha Jesenice ne izgledajo kul…..
Sakir za Madness under the Hat
…Počasi mi je uspelo dobit oprijem za določene stvari v življenju. Ko sem se ravn znebu edine ovire, ki me je držala budnega je prišla nova. V nepremišljenosti sem se postavu pokonc in neutrudoma mlatu po zraku, brez uspeha. Prižigu sm luč, zapiru okna, pa me je zverina še vedno napadala. Upanje mi je do zdej še vedno ostajal, kljub vsemu razočaranju. Obrestoval se je. Končn mi je uspel fentat tega frdamanega komarja, ki me je žrl cele noči….
Urška na Sončkinem svetu
…Med izpitnim obdobjem se vsak študent sprašuje, če ima vse skupaj še smisel. Ne rečem, da tudi sama ne razmišljam o teh zadevah. Če bi pisala knjigo življenja bi bilo celo poglavje namenjeno obupovanju pred raznimi testi v šoli, res pa je, da se ti življenje v takih trenutkih obrne na glavo. Kljub temu, da sem še pred kratkim izredno rada tekla in vsakodnevno skrbela za svojo kondicijo sedaj, med izpitnim obdobjem, cele dneve preživim pred izpiski, ki jih podčrtujem in urejam, edino rekreacijo pa mi predstavlja občasni prostovoljni večerni izhod s psom. [4]Ubošček v vročini veliko pije zato mora velikokrat na malo potrebo. Poleg tega, da sem se zredila za veliko preveč kilogramov se je zgodilo najhujše: mislim, da mi je moja babica pričela postajati všeč….

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v644/238/112/1344535500/n1344535500_228814_554.jpg

References

References
1 Tistih, ki jih ne berem najbrž ne bi zadel. Res.
2 ne bom pisal katera je ker jim pač ne bom delal reklame
3 dejanska besedna zveza uporabljena na omenjenem blogu
4 Ubošček v vročini veliko pije zato mora velikokrat na malo potrebo.

13 comments

  1. @Peter Vaš blog redno berem in je odličen. Na seznamu zgoraj so večinoma cepci, katerih pisarije poznam že več let in si jih drznem posnemati. Ali vsaj poizkušati, no. 🙂 Pa ne se smejat, to so resne zadeve :mrgreen:

  2. Noro! :mrgreen: Se strinjam z nmohoric-em, da si odličen imitator. ^^
    V kratkem ti pošljem seznam naslovov, ki jih obljubljam pa lahko ti kakšnega v mojem smislu napišeš. 😉
    Ful si me nasmeju. Hvala! ^^

  3. @nmohoric Tako je bilo mišljeno.
    @Urška Proti USTREZNEMU plačilu je vse mogoče. (:
    @Snow Oh thank you. Douche :mrgreen:
    @Sekir Ne sakiraj se :mrgreen: Ne, ne izpadejo tako. Kvečjem v parodiji. Ali pa ob treh ponoči, ko jih je nemogoče prebavit – testirano 😀

  4. @nmohoric Brezveze spraševat, če veš, da grejo vedno v golaž.
    @Sakir Ej whot? Non comprende. Mi no stolker. No, no. Mi đast boring. :mgreen:
    Komu rata spisati parodijo na NuckinFuts blog? 8)

  5. Pri “Ko bom velik bom” (khm, manjka bil) ne morm napisat komentarja. 🙁
    “Bomo videli, če so počitnice res boljše od uniforme. ^^
    MBZ mi je šel pa nekaj let nazaj -3 dni!!!- izredno na živce. Danes pa ne več. :mrgreen:
    A-a, tudi računalniška napaka me ne more utišati. ^^

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja