Prva objava

Hja…
Vsak začetek je težak.
Veliko je odvisno od tele prve objave. Med samimi blogerji bo postavila prvi vtis o meni in če bo ta slab, se ga pomoje tudi kasneje ne bom znebil (ah kakor v srednji šoli, ko se na začetku leta zameriš profesorju in potem..ja… 1 ker se nisi dovolj učil..1 ker si premalo samozavesten. potem že postanejo malo bolj nesramni: 1 ker si grd :mrgreen: ..ok ne bom pretiraval 🙂 ). Tole seveda ni mišljeno kakor da bi bili blogerji kot zveri (v tem primeru profesorji), ampak kot vsi ljudje..
(bip prekinitev. sicer ne vem če si lahko kot novopečeni bloger privoščim takele neumestne ampak..
i like riding my bike in the rain because..
I LIKE THE SOUND OF RUNED OVER SNAILS !!!! – 😀 😀 😀 malce neumestna izjava vendar se smejim leže na tipkovnici 🙂 sorry X ker sem ti tole ukradu :))
No kje smo ostali? Ja seveda. Moj novi blog.
No naj vam povem, da sam le redko prebiram bloge, tako da le približno vem kako naj bi ta pošast izgledala. Ampak kjer je volja je tudi pot in ni vrag, da bom spravil skupaj nekaj zanimivega.
Ok. Kolikor vem naj bi v prvi objavi bloga povedal nekaj o sebi. Ker je o sebi lažje govoriti v tretji osebi (vsaj meni… nor gor ali dol :mrgreen: ) bom pisal v..hja..tretji osebi 🙂
No torej avtor bloga je osamljen srednješolec, ki preživlja počitnice s človekovim (mišljen človek 21. stol.) najboljšim prijateljem – računalnikom. Kot ste malo prej prebrali (sklepam da znate brat, glede na to da ste se prebili do tukaj :mrgreen: ), nima nobenih izkušenj z bloganjem (be nice to tha n00b)…. in ima ravno zdalje total blackout :O…
sam sekundo da pridem k sebi (ura je že pol enih damit!)…
ok sekunda je že minila meni pa še kar ne prikaplja nič pametnega na misel. resno že razmišljam da bi stisnil gumbek objavi in počakal na komentarje (če jih sploh kaj bo…)..
no..khem..(stisnimo zobe..samo še malo)
ja..
aha.. moje življenje (pazite tukaj prehod na pisanje v tretji osebi). Avtor bloga (t.i. NuckinFuts – da mi niti slučajno ne pomislite na zamenjavo F-ja in N-ja!!! :@ ) v času ko ne spi, ali pa sedi pred dobrim starim 17” CRT monitorjem zelo rad poganja pedala. In to ne kakršnakoli pedala… mišljena so pedala na kolesu! (noshit :D). Kadar je na prej omenjeni mučilni napravi (ja mučilni napravi! kdor ne ve o čemu govorim – poskusi sedeti na ozkem trdem sedežu nekaj ur na dan…) si ušesa(/o) zamaši z slušalko, katere tenka vrvica (baje..jo ponekod kličejo kabel :O :mrgreen: ) vodi do najlepšega izuma na svetu – MP3 predvajalnika. Na svojem (vedno premajhnem :@ prostoru le ta skriva pinki ovčko…. (eh? nene.. mislil sem techno glasbo.. :O pinki ovčka?:O le od kje mi to? no saj ni važno…)
No..em.. tole pravzaprav ne vodi nikamor…
Pojdimo k bistvu: blog sem ustvaril brez resnega namena, iz same radovednosti, da vidim kako bi moj slog pisanja pokomentirali drugi in ne samo profesorji v šoli (ok opozorite me če/kadar bom napisal tako dolgo, razvlečeno poved :D). Vidim pa da je že sam poskus napisati nekaj razumljivega in berljivega dolgotrajen in (v mojem primeru) neuspešen 🙁
Zdaj bom stisnil zobe in kliknil gumbek objavi. may the force be with you Prva objava!
p.s. se opravičujem zaradi smeškov..za nekatere še ne vem kako se jih napiše – ampak bom ugotovil 😀

6 comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja