Ockhamova britev

Ne ustvarjaj množice brez nuje,” je rekel tisti premeteni [1]mogoče tudi samo leni menih, ki ni vedel, da bo ironično v 21. stoletju večina pripomočkov za britje vsebovala veliko komplikacij v smislu dodatnih rezil, vibriranja, premazov, električnih sunkov in ostalih bedarij, ki opravljajo isto funkcijo, kot tista samomorilna žiletka iz vesternov. No, vsaj brivcev ni več, tako da si mafijski šefi težje privoščijo odstranitev koga neželenega.
http://31.media.tumblr.com/8b9888847b83fe4abae950e3ec8a2a42/tumblr_mgowsmuHcL1s2ofm8o1_r1_500.gif
Uvod
Če začneš graditi hišo pri strehi, se zna zgodit, da izpadeš rahlo nespametno. Skoraj  tako kot tisti junaki tam čez lužo, ki jim uspe sredi ciklonskega območja postavljati stavbe iz lepenke, katerim vsak prijetnejši vetrič uspe zamenjati poštno številko in občino. V enakih razmerah si na Krasu klobuke potisnejo malce nižje, si pas zategnejo eno luknjo bolj na tesno in malce trdneje primejo za povodce, da jim pes ne zbezlja za kakšno mimoletečo marelo. [2]Btw, zakaj imajo Primorci ograje okrog vrta? [3]Da jim burja psa ne odnese. [4]Za ŠE več bednih vicev pokličite 041.. .. ..
monty python and the holy grail gif
Jedro
Prioritete so pomemben del življenja, zategadelj [5]ne morem verjet, da sem v prvem poizkusu pravilno napisal to besedo [6]..natihem zapre zavihek z google iskanjem besede zategadelj.. jih je dobro razvrstiti v primeren vrstni red. Problem pri tej sami teoriji se pojavi že v trenutku, ko ugotoviš, da si prioritet ne moreš samo izbrati iz velike baze podatkov, ampak jih moraš od začetka do konca ustvariti sam. No, ne čisto sam, ker se občasno da s kom pogrupirati, kot ženske, ki gredo na wc. Ali kot čreda pijanih slonov, ki se odloči poteptati bližnjo afriško vas, ker jim [7]slonom je dolgčas in se jim pač zdi primerno obnašat kot ljubljanski čapci, ko so v skupini in napadejo naključno kanto za smeti.
your mother was a hamster and your father smelt of elderberries gif
Zaključek
V bistvu [8]kot ste najbrž opazili nimam nič za povedat, kar mi ni ubranilo, da ne bi kljub temu pisal, da se ve, da še vedno mrcvarim kisikove atome in jih vežem v ogljikov dioksid. Se pa vsaj objava nalaga dlje, kot se bere.
http://24.media.tumblr.com/672d3a0e02c5a8e4f00602de6d9b39a8/tumblr_mkk6gnO2Ow1rze1vao1_500.gif

References

References
1 mogoče tudi samo leni
2 Btw, zakaj imajo Primorci ograje okrog vrta?
3 Da jim burja psa ne odnese.
4 Za ŠE več bednih vicev pokličite 041.. .. ..
5 ne morem verjet, da sem v prvem poizkusu pravilno napisal to besedo
6 ..natihem zapre zavihek z google iskanjem besede zategadelj..
7 slonom
8 kot ste najbrž opazili

4 comments

  1. Nekaj dobrih hipotez, kakšna dobra potrditev teorije v praksi s praktičnim primerom, na splošno pa vsebinsko zelo površno. Recimo da ocenim z 7 ker so zabavne slike. :mrgreen:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja