Trenutek razčiščenja,

ko ti vse postane jasno in se malenkosti postavijo na svoje mesto. Kratkoročno, ampak še vedno kul občutek.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw[/youtube]
Zdaj pa naključna dejstva:

 • Zadnje čase se pojavlja vedno več HP-jevih prenosnikov, ki jim crkuje tipkovnica ali po nekaj tipk na njej. Preveč, da bi bilo naključno. Kaj je krivo? Kakšen Windows virus ali le  hroščat update? [1]Včasih je oboje isto :P
 • Letošnja akcija “Očistimo Slovenijo” bo bojda na Hitlerjev rojstni dan. [2]Oziroma na isti dan, kot bodo neonacisti praznovali, ali nekaj podobnega [3]I LOLed
 • Najboljši odgovor sodelavca pri vprašanju, če je pri družinskem zakoniku Za ali Proti:”Jst sm hrvat![4]Res je zamejec iz Prezida. Skoraj sem se zadavil s plastičnim kozarčkom in vodo v njem. [5]v kozarčku, ne v sodelavcu Od smeha seveda.
 • Izredni študij za logističnega inženirja mora biti eden izmed najlažjih visokošolskih programov na tej strani Alp. Vsaj tako vidim iz poročanja enega od kolegov. Mislim, vsak predmet se dela posebej (najprej predavanja iz enega predmeta, nato izpit, šele nato drug predmet), učijo pa se na primer osnovnošolskih osnov angleščine in obdelujejo ukaze dela z računalnikom tipa “kopiraj” in “prilepi.” FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 • Težko rečem, kateri jezik zveni grše: nemščina, ali francoščina. Ne mi sanjat o tem, da je francoščina zelo romantičen jezik, ker “mžablu bablu kublebablu” zaradi mene lahko pomeni “rad bi bil tvoja podrebrna mrena, da bi čim bližje tvojemu srčnemu utripu” [6]medtem ko bi držal tvoja pljuča, da ti ne padejo v slepo črevo.. al kaj je že romantika? ali pa “iztaknil ti bom oči in jih pojedel za zajtrk s francosko omleto in rožmarinovo omako, provansalskim vinom in si na koncu obrisal mastne brke s tvojim žepom,” pa bo še vedno izzvenelo grdo.
 • Včasih se očitno splača malce potožit o težavah nekje na internetu, ker mi povezava v študentu odkar sem napisal tale prispevek dela normalno in brez težav. Če je kriva moja objava, ali ne: hvala tistemu, ki je popravil sistem. Čestitam, obvladaš posel. V zahvalo na začetku naslednjega meseca dobiš plačo.
 • Smo leta 2012. [7]Ne, to še ni eno od dejstev.  Čeprav v bistvu je. In drži. Ampak NE, ni še to to. Do sedaj bi nekaterim spletnim oblikovalcem postalo jasno, da so flash spletne strani stvar preteklosti. Ali pa bi vsaj morale iti. Če bi pisal seznam neumnih kiksov na tejle strani [8]random naletel med brskanjem po spletu bi lahko že po 30 sekundah brskanja skupaj spravil vsaj dvajset alinej glupih rešitev. Začenši s tem, da je nekdo najbrž plačal lepe denarje za tako retardacijo. [9]Nej kdo recimo proba najt dnevni meni za ponedeljek brez, da bi zraven izgubil živce..
 • Radio Antena in Center sta mi uspela v dveh tednih šihtovanja zameriti Adele, Gotye in še nekaj pop avtorjev, ki jih vrtita po 10x na dan. Naj jim kdo sporoči, da je repertoar glasbe na svetu malce večji od petih različnih pesmi. In, da je ponavljanje po 10x na dan popolnoma nesmiselno. In, da je ponavljanje po 10x na dan nesmiselno. In, da je ponavljanje po 10x….. no, you’ve got the point.
 • Najbrž sem edini, ki ne spremlja/ni spremljal letošnjih Viktorjev?
 • Ugotavljam, da je edina stvar, ki me še drži na FBju tista skupina, ki jo imamo s sošolci na faksu. [10]brez nje sem res mrzel in ne bi vedel kaj dogaja. Spljoh Aja, pa tista dva idiota, ki se jima je fbchat tako priljubil, da sta zapustila MSN in Skype. Bljah. Drugače pa profila praktično ne uporabljam več.
 • Zadnjič sem na troli videl Neo-ta iz Matrice, oziroma nekoga, ki mu je bil na las podoben. Nosil je plašč, sončna očala in celo pot sploh ni trznil niti z eno mišico na obrazu. Tudi tistega čudaškega premikanja vratu in ramen, ki ga vsi izvajamo ob speljevanju in zaviranju ni prakticiral. Najprej sem seveda pomislil, da je Matrica mogoče res resnična, potem pa sem opazil, da model najbrž pod krinko sončnih očal nepremično bulji v brhko mladenko pred njim. Škoda.
 • Jutri je nedelja, končno imam čist avto in diham.

References

References
1 Včasih je oboje isto :P
2 Oziroma na isti dan, kot bodo neonacisti praznovali, ali nekaj podobnega
3 I LOLed
4 Res je zamejec iz Prezida.
5 v kozarčku, ne v sodelavcu
6 medtem ko bi držal tvoja pljuča, da ti ne padejo v slepo črevo.. al kaj je že romantika?
7 Ne, to še ni eno od dejstev.  Čeprav v bistvu je. In drži. Ampak NE, ni še to to.
8 random naletel med brskanjem po spletu
9 Nej kdo recimo proba najt dnevni meni za ponedeljek brez, da bi zraven izgubil živce..
10 brez nje sem res mrzel in ne bi vedel kaj dogaja. Spljoh

17 comments

 1. Pic y u no work?

  Definitvno nisi edini ki ne gleda viktorjev. Pri anteni so bedaki, centra ne poznam, pri expressu pa so še večji bedaki kot pri anteni. Lani se mi je skoraj zmešalo zaradi njih.
  Kar se tiče izbire francoščina ali nemščina gre moj glas slednji. Francoščino pogojno še razumem kako besedo/stavek, ker je podbna italjanščini. Nemščina se mi sliši takole: “sfsmlm kurc kepcscm šnicl pqereowvje kurcšlus pwkrvpebk Hans ergterojb….” You get the point.

  Tudi višješolski redni študij živilstva in prehrane je skoraj sramotno lahek. In še se najde folk, ki gre na posamezne izpite po 6krat. facpalm

 2. Evo, @Chemfusion, popravljeno. Plus popravil sem en manjkajoči rodilnik v tvojem komentarju, ker me je nerviral (grammarnazi, pa to).
  Zagotavljam, da tudi, če bi malce razumel nemščino ta ne bi zvenela nič lepše. Najbrž še grše.

  Čaki, a ne študiraš ti tega? Z lepim se hvališ :mrgreen:

  Če neki slikam morm pol to spravit na računalnik, objavit, pokomentirat in odgovarjat na komentarje. Kje se mi pa da 😛

 3. ti kar bodi grammarnazi, moja slovenština tako ni nikoli blestela. :mrgreen:

  Ja, študiram točno to 😆

  Kaj nas briga ali se tebi da ali ne. Hočemo slike! Nemaš pravoglasanja 😛

 4. Pri HP-ju marsikatera napaka ni naključna, tako da me tole s tipkovnico niti ne preseneča … Za Viktorje se sploh ne sekiraj, ker te slovenske “prestižne” prireditve niso ravno vredne spremljanja, za najlažji fax pa poskusi komunicirat s kom iz IAM-a al pa uprave … You’ll be surprised :mrgreen: Pa eno fenomenalno nedeljo ti želim 😛

 5. Izključno tokrat brez mojga humorja. :mrgreen:

  Sem tut sam, delno hrvat in sem proti. 😎

  Nemščina je vojaški jezik, diktatorski pohodi so precej bolj efektivni z “Hans, veiter marschieren!”, kot pa “Janez, koraki naprej!”
  Francoščina pa je diplomatski jezik kjer s parimi besedami in nasmeškom nekoga pošleš v 3 p.m. in tip leti na busno nabavt karto od navdušenja. 😀

  Kot odgovor na tvoj 9. popup samo s tremi kliki:

  Ponedeljek 12.03.2012

  Kosilo 1 13€

  Škampova capuccino juha

  Mešano meso iz žara, z mladim krompirjem in popečeno papriko

  Zelena solata s krompirjem in česnom

  Sladica iz domače slaščičarne

  Kosilo 2 10€

  Škampova capuccino juha

  Široki rezanci s skušo in paradižnikom

  Zelena solata s krompirjem in česnom

  Sladica iz domače slaščičarne

  Kdo še posluša radio? MP3 player anyone? 😉

  Nisi. 😎

  Dons čez par ur bo verjetno dež. 👿

  Sorry for the long post. :mrgreen:

 6. HP-ji so za en ku***. Nikoli več hp-ja. Že od samega štarta imam probleme z njim, vsi moji znanci tudi. Nikoli, nikoli več prenosnika hp, nikoli.

 7. @Chemfusion Pozabljaš, da je tukajle diktatura in ne demokracija. 😛

  @alamea IAM je baje tudi izredni študij, a ni? Uprava pa ni čisto popolnoma brezveze, ker imajo v vseh letih enega ali dva težka (relativno) predmeta. Lepo nedeljo tudi tebi. Naj te rožnati poniji po mavrici odpeljejo v deželo postavnih mladcev, trgovin z poceni oblekami, ki so drugače pregrešno drage in fontanami iz čokolade, ki ne redi :mrgreen:

  @Sakir Oh, kako pust in dolgočasen komentar:P

  Right…

  Napiše se “weiter,” drugače ta severni to preberejo kot “fajter.” Neki sm pa le odnesu od štirih let poskušanja učenja te bedarije 😛 In mislim, da ima popolnoma enake diplomatske lastnosti posh britanska angleščina višjih družbenih razredov. Pa še lepše zveni…

  Pozabil si omeniti, če si izgubil živce. Te zanima kako je bilo pri meni, ko sem poslušal narediti isto stvar? Odprl sem stran, poiskal kje se izklopi glasbo, našel meni, videl, da mi ne prikaže ponudbe, izklopil AdBlock, ponovno osvežil stran, še enkrat izklopil glasbo, kliknil na napačen meni, še enkrat izklopil glasbo in nato v obupu izključil zvočnike, ponesreči pritisnil tipko brskalnika za eno stran nazaj in enostavno zaprl zavihek. Razumeš zdaj? 🙂

  Radio se posluša na dolgočasnih delovnih mestih, kjer pa je treba vseeno komunicirati in so slušalke malce v napoto. Za znoret, res.

  Ima nas puno.

  Dež? Zakaj sem pral avto? 🙁

  Ni problema, dej še kdaj. Sam uporabi malce tvojga humorja, drugač te ne morm za nič Se(/a)kirat 😛

  @filmoljub Hvala za pohvalo. Glede na to, da redko gledam filme težko vrnem komplimente… vendar imaš zakon besedni zaklad. Resno. Zavidam. Aja, skoraj sem popljuval tipkovnico zaradi slike. LOL! 😆

  @Medea Obstajal je čas, ko so bili HP-ji bulletproof in je bila njihova edina napaka pregrevanje (resno, na teh zadevah bi lahko cvrl jajca). Očitno imaš prav in bo treba najti novo najljubšo znamko, ker so se malce preveč igrali s krajšanjem garancije.

 8. Ej, moje računalo bo imelo dve leti in se mi je že dva meseca po nakupu pregrevalo, zelo. Brez konkretne obremenitve, ob predvajanju hd posnetka, npr. Seveda sem koristila garancijo, kot si rekel, je izjemno kratka, jo je smiselno izkoristiti v tistem letu. Sicer pa sem bila po hitrem postopku odpravljena z domnevno zaprašenim ventilatorjem. Ja, sem baba, ampak lepo prosim, kaj pa že vem in vem, da se v 2 mesecih ni moralo nabrati toliko praha, no. Pa sej ga ne uporabljam na seniku.

 9. Razočaran sem nad splošno nerazgledanostjo avtorja bloga, ker je po njegovem mnenju FDV izgubil mesto najbolj lahkotnega faksa :mrgreen:

  Glede komercialnih radijskih postaj je povsod isto – čez dan 15x eni in isti komadi, po 10h zvečer pa samo še slovenska glasba za doseganje kvot. Narobe svet.

  Glede na bazo imen in priimkov SURS-a imamo pri nas 3.086 Viktorjev, zato me res zanima kam so podelili vse? Mogoče bi celo pogledal zadevo, če bi podarjali Viktorije.

 10. @Medea HP-jeve pečke, pardon, prenosniki imajo prav vsi zanič hlajenje. To že od začetka množične izdelave. Sej te pa vsaj pozimi ne zebe 😛

  GospoT @Prome Če bi si veleusmiljeni dovolili brati malce bolj podrobno bi opazili, da govorim o izrednem študiju. Zagotovo pa še vedno drži Vaša nezmotljiva misel in je FDV med vsemi krožki, se opravičujem: fakultetami ena izmed najbolj otročje lahkih. Mislim, izvedel sem, da imajo tam predmet pri katerem objavljajo stvari na Facebooku, tisti, ki zbere več lajkov pa dobi boljšo oceno. [smeh->zgroženost->solze->I don’t wanna live on this planet anymore…]

  Vaša najčistejša misel o nagradah z estetsko zanimivejšo korpuskularno substanco pa bi morala z najhitrejšim slom romati do organizatorja tiste blamaže za slavne, ker je več kot odlična :mrgreen:

 11. Hm, od kod vama z Promeom ideja, da je FDV eden IZMED najlažjih faksov?
  Po mojih podatkih so na FDVju že par let nazaj namestil elektronska drsna vrata na senzorje in tako učinkovito ukinl enga izmed najtežjih predmetov in spremenil FDV v ekskluzivno najlažji faks v RS. :mrgreen:

 12. Uprava? A to je tist “faks” ki proizvaja fikuse po državnih uradih? Ti usposablanju pisarniškega zelenja pravš faks? 😆

  Če mislš žabarski FF, očitno nimaš kej preveč izkušenj z njihovo akademsko srenjo, če trdiš, da je (pre)lahek. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja