Škrip škrip

škrip! Škripajo kosti tej objavi, ali bolje rečeno nekaterim njenim vitalnim delom. Pa naj bo… vseeno:
Zanimiva vprašanja (in njih odgovori):

 1. Če so vse države (res vse) zadolžene, kam je izginil denar? (V bistvu je zadeva še celo bolj zakomplicirana kot to. Na kratko: celoten bančni sistem temelji na dolgu. In pašteti.
 2. Ko na pasji hrani piše, da ima izboljšan okus… kdo ga je testiral? (Kaj pa vem. Mogoče mačka? Slon? Šimpanz? Ali pa mogoče…em…pes?)
 3. Kolikšna je hitrost teme? (Glede na kaj?)
 4. Zakaj ne naredijo celotnega letala iz istega materiala kot je črna skrinjica? [1]Ma ajde Snowblind, preden se oglasiš: vem, da je to navadna traparija… [2]še vedno se lahko oglasiš :mrgreen: (Ker mora letalo leteti, črna skrinjica pa samo zapisuje neke bebaste podatke. Ok, lažem. Zaradi higiene! Črne skrinjice so namreč pravo leglo bakterij, ki bi škodovale potnikom.)
 5. Kdo ima licenco za Copyright simbol ©? (Za zdaj še nihče. Hvala za idejo. Se vidimo na Karibih.)
 6. Se da jokati pod vodo? (Morski psi v bistvu ves čas jokajo, ker se nihče noče igrati z njimi. Za človeka pa ne vem. Lahko poizkusim v jok spraviti potapljača, pa bomo videli. [3]Ej, Snowblind! Yo mamma so fat… :mrgreen: )
 7. Zakaj so tipke na kalkulatorju v obratnem vrstnem redu kot na telefonu? (Na bankomatu tudi. Pfuj.)
 8. So ribe kdaj žejne? (Ja. Ne za dolgo.)
 9. Se da pod vodo napihniti balon? (S jeklenko in primernim nastavkom brez problema. Brez jeklenke in primernega nastavka, z malo truda.)
 10. Če bi, teoretično, nekoga ozdravili amnezije… bi se spomnil, da je nekoč pozabljal? (Najbrž. Če bi mu kdo povedal. Jaz mu ne bi…)
 11. Če z avtomobilom potujemo s hitrostjo svetlobe in prižgemo luči, bi videli njihovo svetlobo ali ne? (Res, da nisem ravno Albert, ampak baje, da ja, bi videli njihovo svetlobo. Ker je vse relativno.)
 12. Je nek lastnik parcele njen lastnik vse od površja pa do središča Zemlje? (V Sloveniji žal ne, se pravi krompir raste nekje na meji med državno in privatno posestvijo.)
 13. Zakaj imajo avtomobili pri nas števce, ki kažejo več kot 140 km/h? (Pri Top gearu so rekli, da zato, ker se s hitrostjo izboljšuje tehnologija in varnost. Jaz mislim, da so krivi isti ljudje, kot pri tistem standardu s tipkami na telefonu in kalkulatorju. Prasci!)
http://prome.blog.siol.net/

References

References
1 Ma ajde Snowblind, preden se oglasiš: vem, da je to navadna traparija…
2 še vedno se lahko oglasiš :mrgreen:
3 Ej, Snowblind! Yo mamma so fat… :mrgreen:

5 comments

 1. @Urška Saj vem, da se samo hvališ, da imaš kalkulator. Ja kok si ti zakon! :mrgreen:
  @Sakir Zdolgočaseno odkrivanje tople vode, mlatenje prazne slame, ali ribanje že čistega poda. Torej: jap.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja