No irony here

Malo prej sem poizkušal dolposneti nov Firefox 4, oz. bolje rečeno nadgraditi staro verzijo. Začuda se je prenos ustavil tik pred koncem, nekje na 98% poteka.
Kljub večkratnim poizkusom, zapiranju in odpiranju okna starega Firefoxa in celo resetiranju računalnika se je prenos ustavljal. Končno sem poizkusil prenos izvesti v slabi alternativi za internetni brskalnik [1]IE in uspelo je.
Četrta verzija mi je precej všeč, ker ima širši prostor med zgornjo vrstico in dnom ekrana, kar na mojem Maxiračunalniku© [2]Majhen netbook. pomeni zelo veliko. Ogromno boljša je od stare izvedbe, ker se z njo da downloadati inštalacijsko datoteko za Firefox 4.

References

References
1 IE
2 Majhen netbook.

7 comments

  1. V bistvu ni kakšne posebne razlike, razen, kot sem že rekel, pri velikosti vidne površine.
    Ne bom te prepričeval, ker vem, da vsakem ustreza drug brskalnik, glede na potrebe. Vem, da pri Chromu zame manjka možnost živih zaznamkov zgoraj v vrstici in možnost toliko plug-inov kot pri ZvitiZveri, zato ne spada v mojo vsakdanjo uporabo…

  2. @Urška Chrome ne paše k tvojim očalom :mrgreen:
    @Prome Od sedaj naprej bom govoril o pandah namesto o lisičkah, imam pa občutek, da me bodo ljudje večkrat šlatali za čelo. Pa ne vem zakaj se mi tako zdi…

  3. Malo rdeče sranje se še vedno sesuva, zmrzuje na starejših mašinah 6x bolj, namest da bi blo oglaševano 6x hitrejše, ampak edini addon k ga uporablam, dela samo na FFju.
    Drgač pa za posebne stvari prisegam izključno na opero. Enostavno sinfonija učinkovitosti in uporabnosti. 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja