Pod prisilo

pišem tole objavo, saj me je pred nekaj dnevi odgovorni urednik Habetovih novic napadel in virtualno izsiljeval preko msnja:

  • (21:38:51) L.H. (E-mail Address Not Verified):
    Ti Jože, ka si glih fajn priročn…. Pa poznaš situacijo….
    (21:39:13) L.H. (E-mail Address Not Verified):
    a bi bil ti pripravljen odstopiti nekaj tvojega časa za HAbetove novice, in napisati,
    (21:39:52) L.H. (E-mail Address Not Verified):
    kaj ti je u novicah najboli, kaj pogrešaš, kaj najprej prebereš, kaj je zanič in za popravit,…. ????
    (21:39:59) L.H. (E-mail Address Not Verified):
    Bi šlo?
    (21:40:23) L.H. (E-mail Address Not Verified):
    Ka zdj 13.9.10 bo tretji r.d. novic in zbiram take članke…

In kaj pa hočem, uboga duša, drugega storiti. Evo kolega:
Gremo po vprašanjih:
kaj ti je v novicah najboli,
V Habetovih novicah mi je pri srcu prav vse, če pa mi ravno pulite nohte: najbolj so mi všeč številke strani. Velike, včasih [1]zaradi stiske s prostorom majhne, srednje velike, sestavljene iz ene cifre, iz dveh, zaobljene dvojke, špičaste enice, raztegnjene petice, na vidnem mestu, občasno skrite, slabo natisnjene, ostro vidne… Prav želim si, da bi znal šteti.
kaj pogrešaš,
Obesek za ključe. Izgubil pred enim mesecem, ne vem kje.
kaj najprej prebereš,
Prvo najprej preberem naslovnico. Ker je ravno pri roki. Nato se odlistam na prvo stran, nato na drugo, tretjo, četrto, peto, šesto, sedmo, osmo, deveto, deseto, enajsto, dvanajsto, trinajsto, štirinajsto, šestnajsto, sedemnajsto, osemnajsto, devetnajsto, dvajseto, enaindvajseto in dvaindvajseto (s toleranco +-10 strani).
kaj je zanič in kaj za popravit,…?
Zanič so predvsem olive. In parmezan. Neprebavljivo. Kdo to sploh je?
Drugače pa Habetove novice narobe dišijo, ker imajo vonj po sveže tiskanem papirju. Na tvojem mestu (urednik) bi jih, preden jih dam iz rok, odišavil z meliso, jasminom ali krvomočnico. [2]Sicer ne vem kaj je to, vendar hudo zveni.  Tiste tri pikice v vprašanju bom pa po francosko spregledal, ker nimam več idej. Samo tako naprej!
Pa hočemo prejšnjo izdajo na mejl!
Za Habetove novice [3]kratko in sladko,
NuckinFuts [4]Brez parmezana.
p.s.
Pri naštevanju strani manjka številka 15 ^^

References

References
1 zaradi stiske s prostorom
2 Sicer ne vem kaj je to, vendar hudo zveni.
3 kratko in sladko
4 Brez parmezana.

2 comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.