Kam gre mali beli zajček?

Še večje vprašanje pa je…. kam gre mali beli zajček brez samostalniških zaimkov?
Mali beli zajček je sedel na travniku. Mali beli zajčki pridejo ven samo ponoči, ko so vse mačke (in mali beli zajčki) sivi, zato mali beli zajček ni izgledal preveč bel. Ker vemo, kakor pove že naslov, da je glavni junak te kratke zgodbice mali beli zajček, lahko kljub temi predpostavimo kakšne barve je.
Torej…. Mali BELI zajček je sedel na travniku in opazoval luno. Iz gobčka malega belega zajčka je visel košček zelene solate, ki jo je prejšno noč zaplenil lokalnemu preprodajalcu. Občasno je malce pogrizljal tisti okusni listek in še naprej strmel v največji vir nočne svetlobe.  Po približno dveh urah, šestintridesetih minutah in štirindvajset sekundah so se malemu belemu zajčku od mrzlega zraka zasolzile oči, hkrati pa se je tudi odločil, da luna mogoče le ni iz sira. Sploh ementalca.
Mali beli zajček se je odločil malce pretegniti tačke, zato je pretegnil tačke.
Malemu belemu zajčku je uspelo sčasoma odskakljati do svojega jeklenega konjička. Ker mali beli zajček ni maral konjev je svojemu motorju raje pravil kar “motor”, njegovo moč pa je, kadar se je hvalil, povedal v kilovatih. Iz žepa, všitega na notranjo stran njegove usnjene jakne, je mali beli zajček izvlekel iPod touch in v uhlje iz njega napeljal dve beli slušalki. Nato je mali beli zajček iz uhljev izvlekel slušalke, postavil levo na levo stran in desno na desno, in jih ponovno vtaknil v uhlje. Praskanje, ki se je za tem zaslišalo iz malih slušalk, je močno spominjalo na ropotanje motorja. Bilo pa je zelo šibko v primerjavi z ropotanjem motorja, ki ga je mali beli zajček takoj za tem z obratom ključa vžgal.
Zadnje kolo precej navite  Honde se je z velikansko močjo nekaj 100 kon…em…. kilovatov zarilo v gozdna tla. Mali beli zajček je zavzel prežo izkušenega dirkača, ko je vijugal med drevjem, preskakoval ovire in teptal grmovje. Prišel je do prvega lokala, odigral igro rulete in odšel po svoji poti.
KAM?
Kdo ve. Mogoče niti ni prišel daleč. Tepec brez čelade.
Kam gre mali beli zajček?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja