Samo Microsoft lahko…

Samo Microsoft lahko ustvari operacijski sistem (WinXp), ki za uporabnikovo VARNOST sproti (seveda ob primerni povezavi z internetom) posodablja samega sebe in svoje komponente, ob tem pa s procesoma Svchost.exe (ki ga na grafu delovanja procesorja zabija v višave) in Wuauclt.exe (Avtomatic Updates) upočasni delovanje računalnika do skoraj popolne zamrznitve.
Najhujša stvar pri temu je, da se mi ob nameščanju posodobitev ob vsaki komponenti posebej izpiše lep “Ni uspelo” . Just great!
Kolikor sem uspel ugotoviti z brklanjem po Googlu, naj to ne bi bil virus pač pa samo navaden bug. Hrošček. Manjša napakica, ki poskrbi, da OS požira samega sebe. Za mojo VARNOST in VARNOST mojih podatkov.
Eh hvala Microsoft! Da skrbiš da mi ni nikoli dolgčas! Nekaj časa se bom še ukvarjal s temle SVCjem nato pa računalniku namenil lepo duhovno prečiščenje (format c:)

oh btw: ravnokar, medtem ko pišem, sem na neki strani odkril rešitev za moj problem 🙂 . Piše: Update Your System

Oh? Najlepša hvala :s
Ravnokar sem izklopil Automatic Updates 🙂 Še posebej, ker sem prebral tole:

There isn’t a permanent solution. Not yet anyway.
There are rumors that Microsoft actually has a fix, but that you need to call up and ask for it rather than getting it through normal channels. I’m not convinced that this fix is actually for this specific problem that so many people are experiencing.

Sem že rekel? HVALA MICROSOFT, da me spravljaš v smeh 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja