Grem! V glavno mesto…

Danes. Zadnji dan teh počitnic doma. Jutri zvečer se odpravljam v Ljubljano. Čez šolsko leto stanujem v internatu 🙁 mjah… Prispevke na blogu bom omejil na vikende 🙂 (itak ga nihče ne bere 😛 )
Ker bom pred odhodom cel dan zdoma (Ribniški sejem 🙂 ), moram spakirati še danes (najbolj verjetno ob 3h zjutraj 😀 ).
Seznam stvari, ki jih ne smem pozabiti:
– poln žep muh (za žabarje…uuu brez zamere 😉 )
– nekaj starih rabljenih mopitełov (za ćefurje 😀 …tudi brez zamere prosim 🙂 )
– plinsko masko (zame, vajenega čistega podeželjskega zraka je mestni zrak…hja..strupen )
– pamet (bajee..govori se..da se kmalu začne šola 🙂 ) – samo najprej moram poiskati kam sem jo založil (pamet ne šole 🙂 )
– mp3 predvajalnik (za dolgočasne ure matematike, fizike, slovenščine, geografije, … 😆 )
– polnilec za mobitel (multitasking: pripomoček za davljenje, obešanje, lahko se uporablja kot prača, namesto tetive na loku, namesto vrvi pri raznih sado-mazo igricah 😆 , je tudi koristen pripomoček za praskanje hrbta…hmm? sem kaj pozabil? )
– osvežilec zraka (cimru smrdijo noge 😡 ) ampak ne oust!a (oust! pa neprijetne vonjave odstrani) pri zadnji uporabi je minil cel teden, da je cimer spet začel dovolj smrdeti, da se je prikazal nazaj.. :mrgreen: (nihče ne razume kajne? 🙄 brez skrbi..še jaz ne :mrgreen: )
– star računalnik (med učnimi urami v internatu imam navado igrati pasjanso..em ja..mogoče je to vzrok slabega uspeha lani? 😯 )
– …
mogoče bom še kaj dodal, samo da se spomnim :mrgreen:
ajaaa..:
– sebe (se bom predčasno spakiral v nahrbtnik 🙂 da se slučaaajno ne pozabim…samo malo ________ aha ekola.. hm? navsezadnje niti ni tako slabo 😀 tule v nahrbtniku … 😆

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja