Vsega je kriva šola!

Postajam depresiven. Ne! V bistvu sem že depresiven. Ljudje…Šola se bliža! 😯
Po daljših počitnicah (imel sem malce podaljšane..iz razlogov, ki se vas ne tičejo..če pa že morate vedeti.. je nekaj v zvezi z večino nezemljanov in letečimi žlicami, ki niso kuhinjske…happy?) sem se zavedel, da počitnic zmanjkuje (kot zmanjkuje tople vode ko se tuširaš – čutiš malo topline vendar hlad že počasi prevladuje 😕 ..mja). No… Na koži mi je v zadnjih 2h tednih pognalo toliko mozoljev, da izgledam kot neštetokrat preluknjana blazinica za bucike (brez bucik 😛 ).
Vsega je kriva šola!
Ponoči ne spim. Do 1h ali 2h ponoči visim pred računalnikom… in ne počnem prav nič pametnega. Potem grem spat.. ampak kot sem že omenil, ne zaspim!
Najkasneje do 4ih zjutraj se premetavam po postelji, ki na žalost škirpa kot star zarjavel voziček za otroke (predvsem v uporabi pri ciga….em..romih), tako da ne vem kaj si moji domači mislijo, da delam 😳 .
Vsega je kriva šola!
In še najhujša posledica:
Premalo jem. 😯 . Ja vem. Mogoče se vam ne zdi nič takšnega, samo moj indeks telesne mase (ITM) je nenormalno nizek (17,5 – večina manekenk bi se požrla za njega – dobesedno).
Vsega je kriva šola!
Mozoljev, neprespanosti in podhranjenosti (ja na http://med.over.net/za_bolnike/telesna_masa.htm tejle strani piše da je to podhranjenost 😳 ).
In sedaj naj me, prosim (PROSIM), nekdo z dobro besedo vzpodbudi da bom mogoče z nekakšnim veseljem sedel v šolsko klop (nikoli mi ni bilo jasno od kje beseda klop? 🙄 ..stol in miza se imenuje klop? wtf? ).
za konec naj pustim tukaj še tale link: http://www.tomthinks.com/patience.html..
have fun 😀 (i won’t 🙁 )

5 comments

 1. Pejt en teden ali dva delati počitniško na kakšno gradbišče, pa si predstavlji da delaš težko fizično delo celo življenje in potem boš uvidel da je šola cool 😀
  hehe, preveč ti je bilo fajn za počitnice,pa se ti sedaj neljubi v šolo.
  lep pozdrav 😉

 2. club?ok
  “heloo everybody…..ok..let’s start with you: whats you name? ”
  “eem..i’m NuckinFuts”
  “everybody..say hello to NuckinFuts.”
  “HELOOO NUUCKIIINFUUTS!”
  “so tell us NF…what’s your problem?”
  “well…em…i just hate school…”
  somone in the crowd:”YEEEAHH!” …clap clap clap…
  “well done NF…how do you feel after this concession?”
  “well…i feel..kind a…TOTALY THE SAME WAY I FELT BEFORE 😯

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja